Tuesday, May 11, 2010

touching : (


everning guy's . today la kan aku nak sentuh pasal touching touching nh.haha nak kate kowng bengap xla kan , xkn xthu girl's nh memng la xlari dr touching touching nh. mcm kowng xpenh lak touching touching kan.haha jaatnyer mulot aku kan.haha geram! huhu okey okey xnk geram geram ag la kan, balik pade topic nyer hari nh ade la Touching.
aku nh sebenarnyer touching owgnyer,senang sgt la kan nak touching touching nh.but if benda itu buat hati aku ase terase la kan.huhu nampak jek aku nh garang, sporting n happy go lucky la kan, but aku nh seorng yg p'dndam okey.so jage jage yek.haha jgn takot lorh aku xmkn owg pon ,aku akn pendam untuk diri aku jek,n bile aku da xthn.jgn tnyer kalo sesuatu yg buruk akn terjdi.yeah!
i can do it evrything.haha.
touching touching, ape la aku nh kan..aku akn touching bila, aku terase dgn kawan baek aku, bila ditegur kerna salah aku, bila owg yg tersyg marah aku, bila aku sabar n sabar dgn sikap sikap owg yg selame nh aku respect, bila makabah tegur aku, bila kehilangn seseowg yg aku syg expecially bestfrend, bila kawan lame pegi dan xkan kembali, bila n bila la kan..huhu
untuk pengetahuan kowng la, aku nh sgt pentingkan persahabatan yg jujur okey.sharing n caring antare sahabat sgt bermakne bg aku.aku berkwn xkira sape owg itu,asalkn dia ade naluri kejujuran mey.n bila ade tnde tnde kebohongngan or ke hipokritan.so sorry.aku mintak maaf dulu yek.
aku akan Burn dia dr hidop aku buat selame lamenyer.haa itu la diri aku.ye aku memng touching girl's.so what! susahkan kowg ke .ape kowng ke yg pujuk aku bila airmate aku mengalir xhenti henti.xkan..so aku xpnh nk susahkn kawan kawan seperti kowg yek.
setahu aku la kan, yg selalu pujuk aku ,bila aku touching.tu tu my sayang la kan.ofcouse la dia .dia jek aku ade.kawan yg paling terbaek n paling setia aku ade.owhhh bukan aku nak kate kawan kawan yg aku ade sekarang tidak bgus mey,tidak ok.kowng sgt bgus bg aku.sgt bermakne okey..
ea ea aku nh lari topic lak kan.huhu sorry k leka seketika.haha. so ape pendapat kowng yek.adekah aku ini girl yg terlalu suke touching.hahaha biar aku jwb sebelom kowng jwb okey.
owh tidak same sekali yek.aku sgt kuat.aku sgt penyabar.thnks god.! yup itu saje kowt pasal touching touching nh,xmoh da type pnjang2 t aku mencarot t.hahaha.xnk mencarot.t kowg pikir laen kang.hahahah.anyway thnks to relationship guy's. u frend me, alwys my frend!yeah.

No comments:

Cute Strawberry