Friday, July 16, 2010

accident

hai, okey aku baru jek excited,emm tdi pas jek balik dr p.mlm van yg aku naek tue tibe2 terlnggar divider. perghh kaki blh kanan aku tersepit. lutut aku luke.perghh sakit sakit ngat. dgn kaki xleh nk gerak.haishh terkejut aku tibe2 jadi mcm tue.patut la dr sebelom pg p.mlm td aku da xsedap hati.haishh upe upenyer bnde nh nak jadi.

rmai gak yg dlm van tue. aku bertiga ngn roomate aku.haishh kesian kowt ngk diowg.aku nh just risau kaki aku jek.ermm budk2 umh laen da panic.kesian lah.lagi lagi pkcik driver tue.mcm blur blur la kan.dgn polis dtg.haishh kesian dia.keteowg pon lek la ngn bas kolej, nasib baek bas tetibe jek lalu kat tempat kejadian.

haishh aku da ngis2 ar, kaki aku xleh gerak.aku da ingt da risiko sakit aku.haishh aku da mintk2 ar jgn la bnde yg aku xnk jadi.tolong lah! huhu aku pon terus msj tobek,ckp excident, dia da panic.aku lagi bertmbh panic.haishh sakit kowt,nak jln da sush.bengkok skit da skit.haishh.ape ape dah.tue jek kowt. aku just nak rest jek.takot lah kan.haishh pe pe thnks sgt sgt dear GOD muah! muah!

fobia aku naek van, da xnk da aku naek van.perghhh sakit oww.xnak da xnak.ape aku nak ckp nh ngn makabh, lau gthu mesti diowg cemas.ala t menyusahkan la plak, aku xsuke menyusahkan makabh.haishh xper xper aku leh hendel semue nh.ermm okey okey aku nak rehat.huhu da

3 comments:

sarahanis said...

van sape?
ayh su ke?

lovetobeajrun said...

aduh.. ciannye ko pia.. baek ko g check up.. nanti sakit kot

the fia said...

sara: akah weh, da da aku xberani naek van dia weh

ajrun : huhu xder pe la
aku okey jek, sakit sikit jek
huhu (:

Cute Strawberry