Friday, July 23, 2010

SURAT UNTUK BUDAK BILIK BELAKANG

ENTRI KALI NH KHAS UNTUK KAWAN AKU YEK,YG XBERKENAAN XPYH NGADE NGADE NK TERASE,AKU BENCI OWG MCM TUE.ADE PHM! INI HANYER LUAHAN AKU ,BUKN TUK CR PASAL.OKEY HARAP MAAP AYAT DIBAWAH INI AGAK KESAT. MAAP YEK :)


haa kau bace nh,aku punyer geram ,yg ase mcm gunung berapi jek kan.haishh kau kau tue da la kawan ngn aku hmpir 3 thun thu x, satu bilik semuenyer okey sebelom pompuan syial tue ade wujud di kehidupan kite,sorry to say la kan.aku lau bab bab pompuan tue really2 xsuke,kau buat la mcm mane pon ,aku tetap xsuke,mybe mate kowg nh bute atau ade selaput mate yg tebal kowt pai kowg nh xnmpak

BDK KEDAH : kau thu bertape aku nh sakit hati ngn kau ,kau thu x.dulu bukan maen lagi kau memaki hamun dia tup3 tup3 baek la pulak,mcm minah tue da jd sebhgian hidup kau,smpaikan kau snggup tipu aku dr sem2 sem lepas,apenh.ade aku penah tipu kau,.ade? ckp?kau thu aku nh malu ,malu ngn budk2 yg menghine kowg ,yg mengutuk kowg,pasal ape,berpuncenyer dr pompuan tue,kau thu x,bertape buruknyer name kowg kat kolej tue,aku nh yg tnggung semue malu,pegi sane sini ,owg tnyer kat aku? ape?aku nh just leh senyum,pai aku ase da mcm xder muke da kat diowg,ayat diowg ape kau nk thu ? " ea pia ,kau xikot ker kawan baek kau g kelantan" ea pia kwan baek kau g mane ngn pakcik tutt" ea pia betol ker ,kawan baek kau mcm nh mcm tu haa.. n byk lagi kowt" aku nh simpan n simpan jek, kau thu x? memng kau ase ,arghhhh lantak diowg la nk ckp pe? who care? ,ikot kau la tyah,aku da luah pe yg aku simpan selame nh,,


BUDAK ROMPIN: kenape kau suke sgt sembunyi2 dr aku,haa lau aku xtnyer.smpai kau balik pon aku xthu or buat2 xthu,jgn tipu aku boleh x,aku nh bukn budk bodoh yg kau selalu aggap.pe pe kau senyap,thu xper,perghhh bgus la kan,kau buat la selalu,aku ase aku pon leh buat lau kau nk,bile sush cr aku bile senang kawan sebilik pon kau lupe,kau hidop jgn hipokrit ea,jadi diri kau.byk da berubah kau kan,aku nmpak sgt kau nh bermuke muke la,ee aku xsuke la kan,kau lau nk g mane mane nk watpe ckp!!! pe pe senang.kau thu x.,aku pon lau jadi B.KEDAH ,aku sakit hati,ea byk kowt aku skit ati ngn kau berdua,p aku nh just pikir kowg kawan aku, nak buat ape aku nk balas dendam,kawan sendiri.p lau kawan sendiri xpernh nk hargai aku,xkan aku nk respect diowg lagi,kau ngk la,

started pompuan tue ade dlm hidup kowg berdue,aku lebih suke wt hal aku,biar,asalkan aku xhipokrit.aku xsuke bermuke muke nh miy,kau paham x? ee memng byk la terase ngn kau berdua.aku pon xthu la nk ckp pe lagi da,sumpah aku sbr giler ngn kowg.sbr sebb kowg kawan aku, hmpir 3 thun bersame.owg yg kau kenal bru bape bulan tue ,kau caye.haishh.sudah la,dr aku terus membebel, t mcm3 ayat kesat keluar.

aku nh pernh ase yg aku xboleh tnpe kowg,p bile bende da jd aku still sbr jek,eee mate nh kan sakit,telinge nh sakit kau thu x?

kau ingat pe yg kau tipu kat aku nk balik umh la ape la, upenyer g kelantan. aku nh lurus sgt ke pai kowg sggup tipu aku,aku nh ade ke xder ha..dlm bilik tue,kowg xleh nk kate ker kat aku,nk g mane ker,ape ker?lau kowg ckp pon,xsemestinyer aku nk ikot,atleast bgthu! yg paling sakit aku dpt thu dr budk2 kolej,bukn dgn ayat yg baek,tapi ayat perli.ape nh! kowg malu kan aku thu x! aku xthu ape ape tibe2 aku kene,asal.memng aku xbgthu kowg,aku senyap,aku xsngke lak owg YG AKU PERCAYE SELAMENH buat aku mcm nh, kowg memng melampau lah!

lagi satu pasal kowg g ngn BUDAK DEPAN UMAH tue,ea kau pikir aku xthu, budk kolej gak yg gthu kat aku,p da 1 sem lepas ,kau ckp pe ngn aku , nak balik umah kau kan bawkB.KEDAH .p kau pegi ikot BUDAK DEPAN UMH kan.haishh kau nk tipu aku boleh.p owg2 sekeliling kau belom tentu jujur la kan,nk simpan rhsia tue.aku nh sebak jek dgr,mati mati caye kowg lek umh.perghh bgus kowg buat aku mcm nh kan.bgus!da la pikir sendiri la.kowg tipu aku!

post nh bukn tuk cr gadoh yek,aku just ckp pe yg aku pendm selame nh,hbis kat blog nh jek,aku xkn ckp depan2 t aku ngis.aku xnk bile aku ngis aku jadi benci kawan sendiri,aku syg kawan aku syg sgt2 p kawan aku jek xpernh nk hargai perngorbanan aku,da la thnk [+]. aku mintak maap lau terkasar bhase, maap sgt2 aku ckp pe yg aku pendam,plez jgn wat aku berdendam ngn kowg ,aku xnk itu jadi,kowg thu sifat aku mcm nr, pas nh lau kowg ase kowg nk balas dlm blog kowg buat la,t aku bace, aku da mls nk pikir lagi,stress pon ade,lek lek pia.chill, k da



aku rindu B.KDAH & B,ROMPIN yg aku kenal dulu,bukn sekarng, hngout dgn kowg, aku thu B.KEDAH kau post rindu nk hangout ngn aku ngn B,ROMPIN kan,ermm bukn aku xnk,aku skit hati sgt2 kowg wt aku malu, aku sbr jek, xkn bls pe kowg buat kat aku,sebb kowg KAWAN aku.ermm tah la,aku pon xthu bile kite akn jadi mcm dulu,tah la..pikir la sendiri pas nh lau kowg nk tipu or selindung pe pe dr aku g ckp kat luar jgn lam bilik ,or time aku xder, n pastikan bende tue xkantoi yek,huhu da la tue jek,aku mintak maap lau ayta aku kasar.k da!

SUMPAH AKU KECIK HATI NGN KOWG,SUMPAH KECIK ATI GILER!!!!!!

2 comments:

Imtiyazul Intissar said...

sowy ar "bdak jb" ek.. nti ak post entry special untk ko n "bdak rompin".. luv ya!

the fia said...

okey,aku tunggu!

Cute Strawberry