Friday, August 13, 2010

SGT TIDAK LARAT AND MAAP FREND

selamat pagi semue sorry aku sgt xsehat bebrape hari nh tobek sakit aku pon sakit biasela cam dah lame kowt xsakit xdemam ,p lau da kene giler cam nh la dgn batuk keringnyer dg xlaratnyer badan naek panas nak makan pun xlalu haishh aku pernh kowt pai xleh bgun ,budk rumah aku nh jek yg tahu camnr aku sakit but aku terime jek kowt,

semalam aku dgn xlarat gak aku g jugak padang mpk g buke pose ngn dak kelas.dgn keadaan yg sgt xlarat aku g jugak.cume xnk budak kelas masam muke ,hati diaowg kene jage.huhu anyway thx too eika n daim coz snggup bwk aku naek kete g padang mpk.haisshh lau kowg xder aku ase aku xsmpai kowt kat mpk tue. ataupon xpergi langsung.huhu anyway majlis buke pose sgt happening la yek.thx too all student kelas aku n pn kamsiah lec kelas aku,yg da msk mcm3 pai aku yg xder selera nk mkn nh jadi mkn byak.huhu mee pn buat sgt sedap la kan,huhu syg pn kamsiah sgt2 lah! dia sgt cantik taw kawan kawan n sgt caring owgnyer. lau kowg ngk note aku mesti ade tulis pn kamsiah cantik.hehe aku suke dia dr sem 4.

okey okey before aku blah.kan semlm aku xlarat sgt nk bgn.aku on la fb koment koment ngn si gemok cute,hehe bob.dia kecik ati kowt bile nmpak aku ptg semlm kat padang.ermm dia ckp 'xlarat yek fia.asal aku cm nmpak kau kat mpk jek td".haishh pastue dia post kat fb dia 'EVERYONE LIES' fine bob ,aku xtipu.aku betol betol xlarat nk pegi p aku pikir pn kamsiah n budak kelas aku.tue yg aku laratkan diri pegi.ko mcm xknl aku lak.asal la cm nk touching jek keje ko.huhu da la ,aku betol beto xlarat sgt sgt tuk pegi.p aku just pakse diri tuk owg yg aku hormat.ermm xkesah la ko nk pikir pe.aku penat nk pujuk pujuk.aku xlarat seyiesly.toong la jgn la cmnh.kau kawan yg sgt sweet tahu x !huhu even aku ngn suke membabi babi n pastue geak pai pecah perut.haha t aku sehat aku pujuk ko balik yek.jgn la ngade2 lagi okey.cam dak kecik jek kau nh.lala okey okey maap yek bob.muah lah! selamat berpuase n berbuke yek gemukcute.

okey la tue jek yg aku nk post thx too eika coz bwk aku g mpk semlm. thx jugak tuk my syg coz sgt2 caring tntng aku.ermm even jauh camnr pun dia thu aku perlu dia.p aku sgt sedih kowt bile time mcmnh dia busy ngn keje dia.cam sgt sedih la.its okey syg. owg paham.p syg thu yg owg sgt perlu syg setiap saat kan.ermm dia thu aku majuk semlm dia kol kol byk kali aku xangkat.last2 aku angkat buat2 cam xder ape ape,syg owg sgt terase akhir2 nh,syg thu owg byk sgt mslh n beban yg owg pikul. owg xmintak lebh just syg ade time owg perlukan.owg senyap sebb owg xnakpersoalkn bende nh.ermm owg cam da mls nk gaduh2 ,owg pegng jnji owg.ermm owg buat.

thx coz kejutkan sahur td.sgt sweet..i love you syg. syg jek yg buat owg happy n gelak tawe.thx sgt sgt sygku.okey pai sini jek ,aku sgt xsehat tuk semue nh.batuk batuk sgt sakit kowt.haishh
time to sleep okey.selamat pagi semue. i love u'all lah! thx for wtching my blog.aku hargai sgt :)

No comments:

Cute Strawberry