Tuesday, March 1, 2011

CONTEST : Saya Dan Gadget ! Sempoilah...

 Harapan : Aku Nak Tersangat Menang Ini Contest !
  
Hai semua. waduh waduh sudah mahu subuh ini yaa ibuk ibuk bapak bapak. btw kat sini aku nk post pasal contest nh. sebenarnyer roomate aku da bg contest nh lame da, p aku sibuk sgt la kan nk update blog nh. so before aku tido nh aku nk la jugak masuk contest nh , lagi3 akhir2 nh aku duk photoshoot jek an. busy cm artist la kate kan (cehhhwahhh) haha !  so aku pon dgn happy nyer nk masok contest nh. so lau kowang nk tahu klebh lanjut contest nh. nah g ngk kat link nh ok ?



first thing yg kowg perlu ingt  ! upload pic ini ok
baru la kowg upload pic kowg haha !

ok meh meh lihat pic aku dgn gadjet aku ! 
yeah..jgn gelak.. ok  (:


taa raaa.. ini la pic nyer..

hasil tangkapan dr bff aku ketike photoshoot
so hope aku dpt menang contest nh
AMIN

ok aku just nak bgi contest nh kat 
SARA HANIS


8 comments:

muhamad hanif said...

err..mke garang sgt tuu..
ape kate bg senyum sket..ahaha..

the fia said...

huhu muke siyes la..

muhamad hanif said...

senyum kn oke ;)

the fia said...

huhu time nh kene siyes.. haha nk sgt p[ic aku senyum ea. wait2..

muhamad hanif said...

kaw senyum mesti kacak weh..

the fia said...

ishk.. kacak ker? manis?

muhamad hanif said...

kacak je..manis ? err..jap2 kne zoom..ahaha

the fia said...

ishhh pelik & merepek

Cute Strawberry