Tuesday, October 18, 2011

Maaf sekali lagi

 Assalamualaikum
long time no see you guys especially you (bloggers and followers). But now i just quite busy with my live and study ofcouse , sorry again . 


arghh berbahasa ibunda sudah !  ngee so apekabar semue? lame kan tak dgr cete pasal aku? ade yang rindu tak? ngee sory ye aku ni buat akhir akhir ni busy dgn stdy. focus first and kebetulan parents aku pon sakit2 . tak bape nk sihat . maaf sekali lagi 


honestly aku nk cete byk bende tapi mase and mud tidak beri kesempatan.hum bile ye aku nk cete and post mcm dulu2 ye? tah la aku pon tak tahu . maaf sekali lagi ye


aku tengah tunggu 2 perkara? nak tahu tak? jeng - jeng hehe yang pertame aku tgh tunggu result final uitm aku. hum 4 november baru kuar , im so nervous ok. yang kedua , grrr kelahiran anak buah pertama aku .yeah ! tak sbr nk dpt ank buah taw. yg pertame btw wht we called cucu pertame. haha tahniah la tuk mak and abah da jadi kakek da. grrr ,siap shopping beli baju bby and katil bby ag buat cucu pertme. euww jeles.. adik takde pon an. hehe ngade lebih duush dussh ( bgi sedar dr berangn ) ..


seronoknya kan.. ye disitu je keseronokkan aku . now kesedihan and kelukaan  datang


tuk sepengetahuan kowang mulai mlm ni aku deactive kan fb aku buat sesuke hati aku. bile hati da terase kosong mcm ni la.. ase nk hilang jek. biar duduk kat dlm hutan kene mkn dgn haiwan buas asalkan hati tak terluke..means? mati ker? ishh astarfirullh al azim.. tak jauh sekali tak. aku just nk menenangkan hati jek hati sakit.. hum maaf sekali lagi..


hati aku sakit (dia tak tahu ! ) - sabar je la


ok lastly aku mintak maaf ye if terkasar bahase , or terlalu lame berdiam diri dr dunia blog ni. and tak lupe kepade followers baru. thnks a lot.. blog aku tak la megah or hebat mane. lau buruk maaf ye.. tq taw. hargai sgt..


I'm  leaving now , take care

1 comment:

cengeng said...

take care ya .. enjoy follow ur blog, do follow me 2 kay .. for this meantime, love being anonymous without pic .. hehe .. da important part is, next week i konvo, uitm student also .. so, all da bez kay ..

Cute Strawberry