Tuesday, February 8, 2011

Degil sgt kan da kene .. hambek kau !

video

haa sebelom uh jgn dok nak gelak kan aku ea..cet ! di atas uh video semlm kat kolej time kene denda. haha keslahan kami hanyer lah tidak menghantar hard copy saje. kesemue yg kene denda berjumlah 29 nurse yg keras kepale mcm konkrit. da kene ketuk ketampi 20 kali. cet ! cam dak dak kecik la an. haiyaa ade yg ckp cam ombak la. cam ape da.. huhu bengong kan lec aku uh. dia pikir dgn dia bg denda camnh kami berubah la .. haahaha ! serik tue ade la. p geram seh.. kat luar kelas lak uh. malu taw lau budak2 laen ngk. haha aku cm tak tahan nak gelak. da la perut tgh sakit. tetibe kene denda lak.  

so tugas kowg cari aku kat dlm video nh. dimane kah aku ? haha cari cari smpai dpt. sape dapat aku belanje aiskrim mcd taw. amcm? cari ok..lala~ tp kepade yg ade kat video nh tidak dpt la an..sbb kowg  semesti sudah tahu.hahaha !

sebenarnyer aku memng bengang la kan lau budak3 nh letak kat fb. perghh public seh ! malu tahu tak? cam blog tak la sgt an. lagi satu lak. aku plak jadi bhn tuduhan la plak. ade ker? budak3 nh ckp aku yg letak kat fb  video nh. ea pless la jgn tuduh seh aku cm uh, aku tak mcm uh. aku yg tak nk , so tak kn la aku nk letak plak an. haishh slh owg yek.. 
saye tak buat taw.!

hahaha kowg duk bace bace nh da dpt lom kat mane aku ?haha cari yek dan terus mencari. lau da dpt bagi tahu ok. haha yg mane mane lau like atau terase terhibur or geli hati tgk video nh, like saje byk3 kat bawah uh. lala~  
so ini lah entri aku pade mlm nh.. 

bile aku ngk video nh aku ase nak pecah perut pon ade, marah pon ade. p lau t da ade ank ade suami. lau aku pikir3 balik , bile aku bukk blog aku and bace ttng post nh. mesti aku tergelak besar. cozz bende paling bnggng yg penh aku kene dgn lec. haha ! so lepas nh jgn pernh tak hantar hard copy yek cik fia oii. 
(serik seh) . kan da kene. haha !

akibat dari ketuk ketampi itu, aku pon sudah jadi demam and badan da ase bise bise jek.lagi3 kat tang peha.perghhh siyesly time nak naek and turun tangga cam banggng jek asenyer. sakit seh... terkengkang3 aku naek tngge. bonggek!.haha so pasnh aku serik da ok. tak nk da ! haishh. haha

oke la itu saje, hope kowg semue ambek pengajaran dgn dendaan ini yek
lembutkan la kepale yg macm konkrit tue
haha !
memory nh tak kan aku lupe kan
peace no war


No comments:

Cute Strawberry