Thursday, February 10, 2011

gatai nak berbisness la plak? hukhuk

hai kamu semua ? 
apekah kabar anda semue? 
tuk sepengatahuan kowg aku baru jek habis test
hurm sgt hampeh seh test tuk hari nh ,hanye tuhan saje yg tahu pe yg aku ase td tapi aku tak nk la risau bagai nk rak kan . jusat buat biase biase saje da la an.. aku da stdy bagai nk rak taw 
( kalah doktr taw) haha perasaan la plak. btw aku baru jek balik umh nh. yelah lepas test kuar melepak jap ngn bff. yeah ! bff yang aku maksud kan itu ialah jejake mude lagi kacak iaitu hafiz mulia. yeah ! dia bff yg sgt baek and sporting taw. btw cian tuk dia kerna harinh hari mlang dia. bass dia hilang dicuri maling (pencuri la). sian dia. owg laen dengki kat owg laen . dia terkene lak. asemen..so kowg nak tgk tak muke si hafiz mulia uh. buat kali pertame nyer aku masok kn kat blog nh taw. cet ! cam dia nk famous lak an. huhu ape ape pon nah la 1 keping pic  tak kan aku nak berkire kowt an. nah hambek !



( pic curi dr fb dia mahu kenal dgn dia just cari Hafiz Mulia )

oke oke tutup cete pasal mamat kat atas uh ok. dia hanyer bff aku yg terbaek aku pernah ade, opsss jgn gosip ape ape tentng kami ok. ia sgt terlarang ok. laala ( haha )

 berbalik kepade tajuk di atas uh 
haha aku sudah mule gatai nk bebisness la pulok
tahu kah ape yg aku nk bisnesskan
tunggu..






haa sudah lihat bukan?
ini la bende yg aku nk buat bisness uh ,idea tercetus pade petang tadi sebelom masok test lagi
ape lah aku nh an, septutnyer stdy  nh duk pikir pasal bisness tue yg aku ase cm hampeh uh bile jawab test tadi (haha) rasekan ! angkare diri sendiri . huhu btw cantek kan ribbon di atas uh. ribbon3 uh bukan dr hasil tngn aku. aku just ambek dr encik. goggle hukhukhuk. so agak3 mcm tue la yg aku nk buat. cehhhwahhh
 ( beria ria nampak fia ) huhu. so lau nanti da siap koleksi aku,. akan aku post kat blog ini yek. ceh wahhhh bersemangat gitu !. pe pe pon aku sedang usha usha bahan bahan tuk buat ini ribbon taw. tadi pon aku kuar cr bahan bahan uh tp hampeh.. tak de. haishh ade sape sape tahu bahan bahan uh di jual dimane? kalo tahu kasi tahu aku boleh..plessss....

aku sgt siyes tuk ini bisness taw. plessss..memerlukan bantuan kowg sgt sgt nh 
aku da agak buntu cr barang3 uh aku tahu ia di buat dr ribbon tapi ribbon jenis apekah?
sedih jugak taw.. pai melecet lecet cr barang uh tapi tak pe. semgt aku kuat tuk buat bende nh
mane tahu ade rezeki lebh an
amin

haa duk membebel bebel nh, aku tak ckp lak an asl la aku sgt suke bende nh
and asal la aku terpikat sgt sgt la dgn bende nh an. sbb an
aku terlawat blog senior blogger kite
iaitu FATIN LIYANA 
wahh dia sgt cantek taw !
aku kagum dgn kecantikkn gadis melayu mengayekan shawl dan aksesori yg cantek cantek
sgt superbbblah !
 so aku try tuk gaye kan ribbon uh
so kat entri nh pon aku ade terambek pic pic dia kat encik goggle td
nak tgk kah dia mcm mane?
cantek taw, gerenti kowg suke !

jeng jeng jeng 




kabur kabur gitu pic nya.. cantek kan dia.. superbb lah !
so lau nk tinjau blog dia sila la click link ini
 nampak tak ribbon yg dia gune di kepalenyer
cantek kan
wahaha ade yg tertarik tak?
mesti ade kan ?
ok ok pape pon kowg mesti sokong pe yg aku nk buat nh taw
nanti lau koleksi aku da cukup and mantap
akan aku post di sini taw~
ok itu saje tuk mlm nh nanti kan entri seterusnya yaa..
saye sayang semue follower saye taw !


take care ols

No comments:

Cute Strawberry