Monday, May 9, 2011

salam semua , haha happy mother day ok !

assalamualaikum semua
huh! im coming .haha lame sudah aku tak conteng2 blog comot yg tak berape nk terkenal nh an.. haha 
so now aku da hbis lame da final aku, and then sekrng aku kat tempat kelahiran la an.. tgh duk sibuk ambek lesen kete( haha lambat an aku ambek) diam sudah, nk gelakg jauh2 sane .ishhh tak baek tol punyer kawn taw. 

ok btw aku just nk lepas rindu jek kat blog nh, coz lame aku tk berblogging. wahaha 
ok la nak out. so sape2 yg da follow akutue thnks ok!
t lau takde kiamat ker? ribut taufan ke aku foloow kowang balik ok. auwww

haha b4 aku out nak ucap nh haa..
HAPPY MOTHER'S DAY

muah sayang mak selamenya lah !
ko syg tak mak kowang ek?lala

* jwb ler?
ok chaw..

2 comments:

muhamad hanif said...

yaaa tu dia thefia sudah kembali..


kahkahkah !

the fia said...

woot woot haha

Cute Strawberry