Sunday, September 4, 2011

Hari raya ke enam

Salam semua 
Hari raya ke enam semua, wah da hari raya ke enam ye kite
Hari ni aku just duk umah tunggu buddy aku balik dari kuching sampai jek balik dari kuching petang kit aku ngn dia g open house. haha best best makan jek la kebetulan aku lapar sgt , lagi pon mlm semlam aku stay up stdy pai kul 4 pgi. giler kan . haha tapi aku dok bantai tido pai kul 11 pagi ah la kan. grr ngantok lagi wey. 


Pape pon entri kali ini aku nak post sikit la gambar tuk hari ini. wah time raya raya nh byk sgt gambar kan yang aku postkan kat blog ini. hehe jgn jeles aku memang gile bergambar taw. ok haa dok bebel panjang panjang lau tak post pic baek tak payah an. ok aku postkan gambarnye..nah tgk nih sampai lebam




  with my buddy fahana affendi


dak tecik degil


itu saje untuk hari ini, esok aku ade viva presentation so doa doakan la aku berjaya ye. nervous sgt nih keje tak siap lagi nh. grrr maaf la ye andai gambar kali ini tak cantik. muah ! sayang kowang 

3 comments:

muhamad hanif said...

raya oh yeah ?


nak pinjam kucing pinjaman kau boleh tak ?


AHAHAHHAHA

CintaHatiFiea said...

Good luck for ur viva presentation yunk.. (:

the fia said...

hanif : haha boleh boleh lau dia tak ggt kau.. haha

pia : thnks yunk.

Cute Strawberry