Friday, September 2, 2011

Hari raya ketiga

Salam semua ,jumpa lagi kita :)
Entri kali nh aku nak postkan kat kowang gambar gambar time hari raya ketiga aku ye
hari raya ketiga aku beraya dirumah zieka -thanks ziekaa
grak dalam pukul 9 lbh cm tuh smpai sane pulak dalam kul 10lbh dekat2 kul 11 - grr mmpus zieka bbel
btw sampai2 jek ,terus msuk and makan - makan  pastue berborak sane sini la kan berdekar sane berdekar sini ngumpat sane ngumpat sini opss tak ngumpat pon. grrr- btw sedap mee goreng mamak buatan zieka
aku pon time uh lapar nak mampos lau letak anak biawak pon aku telan wey.
grr si en boyfrend geleng jek pale
ok lah duk bebel panjang - panjang lau tk post gambar baek tak pyh bebelkan , betol tak? so kowang tgk la sendiri gambar gambar kat bawah nh, jgn jealous taw saya ngn en boyfred manje sikit eh eh byk la 

I LOVE YOU TOBEK












































tamat sudah pameran gambar ye kawan - kawan ku. Thanks a lot to tobek, tompel , dalun, bebak, jiji , yus and ofcouse to ziekaa yang empunya umah. Hbis jek dari beraya umh ziekaa plan kiteowg nak maen bowling, hmbek kau aku dgn pakai baju kebaya merah dgn high heel tinggi nak g bowling, memmng berdekah an, haha tapi smpai2 jek kat tempat bowling , bowling da tutup hambek kau semue muke da bengang haha gelak gelak pon ade. haha  last last plan g makan steamboot kat dataran (jam besar uh) haha best mkn situ tiap kali g umh ziekaa mesti balik uh g situ aku tobek n tompel la. huhu best. tapi kali nh lagi best sbb aku dpt jumpe ngn budak2 nh lagi ramai. mcm yus uh budak kelas aku dr tingkatan 1 memmng berdekah la an lau jumpe sbb dia la ketua gelak kuat kat kelas, haha best best berdekah jek, en boyfrend geleng geleng jek tgk gelagat aku. haha time kat dataran , aku tak makan steamboot, aku nak makan satay pulak. haha pening en boyfrend pening tgk karenah aku. haha dia ye kan jek. g la dia belikan aku satay , dap oww satay situ. tak cukup 10 hinggit aku mintak ag,. p time mintak uh aku g baham steambot budak2 nh. haha memng bertambah geleng la en boyfrend aku. grrr saye kuat makan ok. 

mane tak ye. aku balik jb kurus giler ok. giler la nak makan byk taw. p en boyfrend ckp maintain sikit.ok ok ikot ckp awak la..makan - makan punyer makan la an. memng berdekah jek gelak2 , cete cete balik pasal sekolah lame lu. wahahah berdekah . p atleast best sgt mlm uh. time tuk balik umh la kan jam da kul 3 pagi. mampos lau bapk aku kol. haha tapi takde kol gak. yeah ! balik umh tido. ok itu saje la pasal aku di hari raya ketiga la an. best ok tak kan aku lupe hari tuh. ok semoga kowang suke and terhibur dgn entri kali ini. 

Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin 

2 comments:

Nani Chan said...

ni yg jeles ni... gggrrrrhhhhhh
nk gk....

the fia said...

grrr sbr sbr t kau kawin jemput aku ok . grr

Cute Strawberry